Dräktighetsdagbok

17. aug, 2013

Ja här har det inte hänt mycket, tempen är fortfarande stabil, varit upp och nosat lite på över 38 grader, igår kväll 37,6, nu på morgonen 37,9. Väntar och väntar. Man längtar så otroligt att få se vad som finns därinne men Mickan verkar inte ha någon brådska.Det var 63 dygn igår efter första parningen. Inte så matglad idag, petade mest runt kulorna. Fortsättning följer.........

Magen mäter idag 91 cm. Vid första mätningen 14/7 var den 67 cm.

Camilla på Golden Caramel som jag har Mickan tillsammans med har telefon jour under helgen 🙂

 

 

10. aug, 2013

Nu börjar Mickan bli riktigt rund, det är ju mindre än en vecka kvar till beräknad valpning. Magen har idag vuxit till 86 cm. Vi sitter lite i valplådan varje dag så hon skall vänja sig men Mickan har ju skött en kull tidigare så det ska nog gå bra.

Hon äter fortfarande bra men är inte så aktiv, vill helst ligga och vila och ta det lugnt. Har börjat gräva, har en grop som snart når till Kina.

Spännande, spännande..........fortsättning följer.

 

 

5. aug, 2013

Mickan mår jättebra, magen växer så det knakar. Äter bra och myser mest och  vilar. Det närmar sig nu med stormsteg.

29. jul, 2013

Hej igen!

Nu har Mickan precis varit ute på sin kvällsrunda med Peter. Inte lika busig och snabb som vanligt men värmen tar väl också på krafterna och magen lite större........

Skall bli så spännande bara 18 dygn kvar. Mäter nu magen en gång per vecka och det händer saker.

 

24. jul, 2013

Tänk nu är det precis en månad sedan vi var ner till Danmark (Jylland) och träffade Int Ch Abinvale Traguardo "Blue" och hans familj, helt otroligt vad tiden går fort.

Tack Jeanette på kennel Giddygold att vi fick komma, träffa er och använda Blue och att Mickan kunde stanna några dagar hos er.

Vi hann även med att gå och se på en utställning i Vejen, intressant. Vi hade en härlig men intensiv helg med mycket bilkörande, var framme på Jylland lördag mitt på dagen och åkte hem igen på söndagen (200 mil) men det gick bra, när man verkligen vill något så är det inga bekymmer.

Förra veckan var vi och tog ultraljud på Mickan och det visade sig att det verkligen fanns något därinne helt underbart, fick  se hur små hjärtan slog..........vet inte exakt hur många!

Hon är nu på dygn 40 så det går verkligen fort. Magen växer och frodas, väntar med spänning.