DRÄKTIGHETSDAGBOK DAIZIE

29. mar, 2015

Hej alla!

Nu är vi födda, 2 små flickor och 6 pojkar och vår mamma, matte och husse är mycket glada över oss. Vi är inte så små, minsta flickan väger idag 480 g och resten av gänget ligger på 560-590 g. Äter och äter och sover och sover.

Mamma Daizie lämnar inte oss mer än då hon behöver gå ut och kissa, världens bästa mamma.

Lite kaotiskt blev det när vi skulle ut. Kejsarsnitt igen för vår mamma så det här är hennes sista bebisar och det är mycket viktiga små bebisar för oss då Rozzo är pappa som är vår egen älskade pojke och vår Daizie mamma.

Nu övergår vi fr o m imorgon till en liten valpdagbok

Mänga kramar till er alla från Daizie, bebisarna och matte

29. mar, 2015
26. mar, 2015

Hej alla, här hoppar fortfarande febern upp och ner. Varit nere på 36,8 men inte så länge för att sedan återgå till normal temp 37-8-38 grader. Det verkar som sagt ta lite tid. (Jag har själv legat sjuk så det har passat rätt så bra) Daizie och jag har nog sönderlegat vår soffa den här veckan och sett alla program från Mannen som talar med hundar till Top Model m m.

Vi får se idag hur det hela utvecklar sig. Tidigt i morse hoppade hon ner i valplådan och började bädda men febern imorse 37,5.

Återkommer här under dagen med rapport kommer att tempa henne oftare. Annars mår hon bra och jag lite bättre.

Kram Daizie och Irene

24. mar, 2015

Ja nu är det nära. Daizie  mår jättebra, äter och är lugn och fin. Idag på morgonen var tempen nere i 37,2 ( normaltemp 38,1) den har pendlat mellan 38,1 ner till 37,5 men inte så låg som idag. Vid förra valpningen var Daizie nere på 37,1 sedan fick hon sina bebisar morgonen efter så vi får väl se hur natten blir. 

Att tempen gått ner är en indikering på att  öppningsstadiet har börjat. Det aktiva förlossningsarbetet börjar när tempen återgår till normalvärde eller något högre (i regel sker detta inom 12 tim).

Daizie och jag har flyttat till eget rum där allt är förberett och klart. Valplådan står bredvid min säng men Daizie fast hon är så stor tycker det är skönast att ligga m ed mig i fotändan! Inte lite bortskämd eller!!

Återkommer här så fort det händer något, får se till kvällen hur allt utvecklar sig.

Kramar Irene och Daizie

 

17. mar, 2015

Vår Prinsessa dygn 55 med sin lilla mage